Ο λαός εύλογα αναρωτιέται: Πόσο κοντά είμαστε στον (οικονομικό) μας θάνατο;

Οκτώβριος 4, 2011 § Σχολιάστε

Τα εγχώρια λαμόγια έχουν βγάλει  τα χρήματά μας και τα δανεικά που λαμβάνανε και λαμβάνουν από το εξωτερικό σε τράπεζες της Ελβετίας (και όχι μόνον).
Το εξωφρενικό είναι ότι τα λαμόγια συνεχίζουν να βγάζουν ακόμα και τώρα χρήματα στο εξωτερικό ενώ απαιτούν από την Ελληνική κοινωνία να εξαθλιωθεί.

Το ακόμα πιο εξωφρενικό είναι ότι τα λαμόγια (μεγαλοδιαπλεκόμενοι επιχειρηματίες, κυβερνητικοί παράγοντες και βουλευτές) συνεχίζουν την αφαίμαξη του οικονομικού πλούτου της Ελληνικής κοινωνίας με τις αλόγιστες σπατάλες και τις χρυσές παραχωρήσεις π.χ. τα μυστικά κονδύλια, τα έσοδα των διοδίων, τα πεταμένα λεφτά του Ελληνικού λαού για την αποπληρωμή δανείων του ιδιωτικού μεγάρου μουσικής, οι κρατικές διαφημίσεις, τα δάνεια σε εφημερίδες, οι χρεοκοπημένες ασφαλιστικές εταιρείες που συνεχίζουν να λειτουργούν κανονικά κ.α.

Οι αμερικάνοι και οι τοκογλύφοι επιδοκιμάζουν την πολιτική της σπατάλης από τους πολιτικούς ιδίως όταν γίνεται από στοχευμένες χώρες επειδή αυτή τους εξυπηρετεί.
Γι΄αυτό και τα επιδόματα σε λαθροεισβολείς, τα χρήματα σε διάφορες χώρες, οι ψευτοϋπερωρίες σε κλίκες και συμβούλους της κυβέρνησης έχουν την επιδοκιμασία της αμερικάνικης κυβέρνησης.
Οι αμερικάνοι και τα κοράκια των τοκογλύφων θέλουν άπατο το βαρέλι του Ελληνικού χρέους και αυτό εκνευρίζει τους Ευρωπαίους που γνωρίζουν ότι ο παπανδρέου εξυπηρετεί τους αμερικάνους με τις σπατάλες αλλά γνωρίζουν ότι μια έστω και παροδική αδυναμία πληρωμών των Γαλλικών τραπεζών θα προκαλούσε σοβαρά προβλήματα στην παρούσα φάση λόγω των τοκογλυφοκορακιών ενώ θα εξυπηρετούσε ακόμα καλύτερα την υποβάθμιση του ευρώ έναντι του δολαρίου.

Tο «μάρμαρο» των κλεψιών και των κυβερνητικών σπαταλών που διόγκωσαν το χρέος και το έλλειμμα αναγκάζεται να πληρώσει ο απλός Ελληνικός λαός.

Ο λαός εύλογα αναρωτιέται:

Πόσο κοντά είμαστε στον (οικονομικό) μας θάνατο;

How far are we from dying

Is it nearly at an end?

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

What’s this?

You are currently reading Ο λαός εύλογα αναρωτιέται: Πόσο κοντά είμαστε στον (οικονομικό) μας θάνατο; at ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ.

meta

Αρέσει σε %d bloggers: