Το να δώσουνε οι Γερμανοί φορολογούμενοι χρήματα σε ένα απύθμενο πηγάδι των Δαναϊδων είναι χαζό επειδή και τα λεφτά θα χαθούν (αεριτζήδικη οικονομία χρεών και σπατάλη από τις πολιτικές μαριονέτες της Ν.Τ.Π.) και θα έχουν μεταβιβάσει οικονομικές και πολιτικές εξουσίες σε διευθυντήρια εβραιομασώνων.

Αύγουστος 13, 2011 § Σχολιάστε

1). Ο τραπεζίτης George Soros είπε σε ένα άρθρο στους Financial Times ότι η Ευρώπη θα πρέπει να διασώσει πρώτα τις τράπεζες ,και ύστερα τα κράτη.

2). Ο Σόρος λέει ότι οι φορολογούμενοι της ΕΕ θα πρέπει να ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ακόμη περισσότερα χρήματα στις τράπεζες.

3). Ο Σόρος είναι υπέρ του ευρωομολόγου, άρα δεν πρέπει ποτέ να εκδοθεί.

Το αυτονόητο είναι να σωθούν τα Ευρωπαϊκά κράτη και το βιοτικό επίπεδο των απλών ανθρώπων και οι τράπεζες να πάνε να πνιγούνε.
___________________________________________________

Το αποτέλεσμα των ευρωομολόγων θα είναι ένα ενιαίο υψηλό και συνεχώς αυξανόμενο επιτόκιο που θα ωθήσει όλα τα κράτη να καταρρεύσουν.

Οι χώρες όπως η Ιρλανδία και η Ελλάδα δεν διαθέτουν σημαντικά ΟΡΑΤΑ περιουσιακά στοιχεία, ( ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ κλπ ) υπάρχει μόνο ένα μεγάλο μέρος χρημάτων που οι οικονομικές ελίτ μπορούν και απομυζούν από αυτούς μέσω αυτής της απάτης του τραπεζικού χρέους.
Όμως η Γερμανία, , εξακολουθεί να έχει σημαντικά περιουσιακά στοιχεία: ( ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ) , Στερώντας την από αυτά θα είναι και το απόλυτο οικονομικό βραβείο για την ελίτ .


Αυτό μπορεί να επιτευχθεί με το θάψιμο των Γερμανών με τόσο πολύ χρέος από τις άλλες ευρωπαϊκές χώρες μέσω εγγυήσεων και με το ευρωομόλογο ( το οποίο σοφά απέτρεψε η Μερκελ ) ώστε να βουλιάξει στην δύνη του θανατηφόρου χρέους όπως η Ιρλανδία και η Ελλάδα ώστε τελικά και αυτή να αποδεχτεί το ΔΝΤ και της ΕΕ για τον έλεγχο και το ξεπούλημα των περιουσιακών της στοιχείων.Σε κάθε περίπτωση, οποιαδήποτε επίθεση από τους γύπες των αγορών εναντίον του κοινού ευρωομολόγου, δεν θα έχει ως συνέπεια την απώλεια της πιστοληπτικής ικανότητας ενός μεμονωμένου κράτους, αλλά την καταστροφή της Ευρώπης στο σύνολό της. Ελπίζουμε ότι οι Γερμανοί και οι υπόλοιποι οικονομικά ισχυροί λαοί ότι δεν είναι τόσο αφελείς.

Το να δώσουνε οι Γερμανοί φορολογούμενοι χρήματα σε ένα απύθμενο πηγάδι των Δαναϊδων είναι χαζό επειδή και τα λεφτά θα χαθούν (αεριτζήδικη οικονομία χρεών και σπατάλη από τις πολιτικές μαριονέτες της Ν.Τ.Π.) και θα έχουν μεταβιβάσει οικονομικές και πολιτικές εξουσίες σε διευθυντήρια εβραιομασώνων.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

What’s this?

You are currently reading Το να δώσουνε οι Γερμανοί φορολογούμενοι χρήματα σε ένα απύθμενο πηγάδι των Δαναϊδων είναι χαζό επειδή και τα λεφτά θα χαθούν (αεριτζήδικη οικονομία χρεών και σπατάλη από τις πολιτικές μαριονέτες της Ν.Τ.Π.) και θα έχουν μεταβιβάσει οικονομικές και πολιτικές εξουσίες σε διευθυντήρια εβραιομασώνων. at ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ.

meta

Αρέσει σε %d bloggers: