ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑΣ: ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΡΟΛΑ ΤΑ ΔΑΚΡΥΓΟΝΑ KAI ΤΟ ΞΥΛΟ ΤΩΝ ΜΑΤ ΓΙΑ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΝ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ. ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΣΙΩΝΟΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ ΠΑΣΟΚΟΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΜΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΑΣ ΔΕΝ «ΚΑΜΠΤΕΤΑΙ» ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΡΟΠΟ.

Ιανουαρίου 15, 2011 § Σχολιάστε

ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑΣ.

ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΡΟΛΑ ΤΑ ΔΑΚΡΥΓΟΝΑ KAI ΤΟ ΞΥΛΟ ΤΩΝ ΜΑΤ ΓΙΑ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΝ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ.

ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΣΙΩΝΟΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ ΠΑΣΟΚΟΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΜΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΑΣ ΔΕΝ «ΚΑΜΠΤΕΤΑΙ» ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΡΟΠΟ.

ΤΑ ΔΑΚΡΥΓΟΝΑ ΡΙΧΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤ ΣΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΣΕ ΑΝΟΙΚΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ (ΠΛΑΤΕΙΑ, ΓΥΡΩ ΔΡΟΜΟΙ, ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΡΙΞΑΝ ΟΙ ΑΘΕΟΦΟΒΟΙ) ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.

ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ Η ΠΑΣΟΚΟΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΩΝ-ΣΙΩΝΟΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΡΑΣΚΕΥΕΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ.

Η ΤΥΝΗΣΙΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

What’s this?

You are currently reading ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑΣ: ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΡΟΛΑ ΤΑ ΔΑΚΡΥΓΟΝΑ KAI ΤΟ ΞΥΛΟ ΤΩΝ ΜΑΤ ΓΙΑ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΝ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ. ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΣΙΩΝΟΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ ΠΑΣΟΚΟΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΜΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΑΣ ΔΕΝ «ΚΑΜΠΤΕΤΑΙ» ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΡΟΠΟ. at ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ.

meta

Αρέσει σε %d bloggers: