Η απροκάλυπτη προσπάθεια ξεπουλήματος της Ελλάδας, της εξαθλίωσης των γηγενών και του ελέγχου των αντιδράσεων βρίσκει ένα ακόμα εργαλείο ελέγχου μέσω των «ρουφιανοκαρτών»

Ιανουαρίου 7, 2011 § Σχολιάστε

Η απροκάλυπτη προσπάθεια ξεπουλήματος της Ελλάδας, της εξαθλίωσης των γηγενών και του ελέγχου των αντιδράσεων βρίσκει ένα ακόμα εργαλείο ελέγχου (εκτός των Μ.Μ.Ε.) μέσω του ηλεκτρονικού «φακελώματος» (δηλαδή του ελέγχου, της κατάργησης της προσωπικής ελευθερίας και ίσως της αναίρεσης του βαπτίσματος).

Οι τύραννοι δείχνουν από τις δηλώσεις («όλοι μαζί τα φάγαμε» «κοπρίτες») ότι μας έχουν «γραμμένους» εμάς τους γηγενείς λόγω των λαθροεποικοψηφοφόρων.

Οι μεθοδεύσεις και τα χρονοδιαγράμματα των τυράννων για τις ρουφιανοκάρτες δε θα περάσουν.

Ακολουθεί η ανάρτηση: Δείτε στο VIDEO πως υποκλέπτονται κυριολεκτικά στον αέρα τα δεδομένα από την Φακελο-Κάρτα Πολίτη! Προληπτικά ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ κατασταλτικά οικονομικά μέτρα για τους Έλληνες πολίτες με στόχο την οικονομική αδυναμία προσφυγής στη δικαιοσύνη. Το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης, με πρώτο πειραματόζωο τους χειραγωγήσιμους λαθρομετανάστες. Εγκαθίδρυση Ηλεκτρονικής Μακρονήσου! που βρήκα στο blog αλλενάκι.

Δείτε το, μελετήστε το και διαδώστε το!
Εξαιρετική αποκλειστικότητα από το ιστολόγιο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ
και Τα προληπτικά διοικητικά κατασταλτικά μέτρα της κυβέρνησης για οικονομική αδυναμία προσφυγής στη δικαιοσύνη αντιφρονούντων Ελλήνων πολιτών (αύξηση 23% του κόστους όλων των νομικών υπηρεσιών):
Σε μια σύγχρονη ξένη σειρά επιδεικνύεται η δυνατότητα υποκλοπής των δεδομένων από προσωπική κάρτα της ίδιας τεχνολογίας με την Κάρτα του Πολίτη. Και διαβεβαιώνω ότι ισχύει το σενάριο, αφού, όπως λένε οι σχετικοί της τεχνολογίας “ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει”. Βλέπε iPhone, Windows, μύρια προγράμματα και ιστοσελίδες σπουδαίων φορέων που έχουν “σπάσει”.

www.theoreio.wordpress.com
Την ίδια περίοδο που η βρετανική βιομετρική ταυτότητα αποτελεί παρελθόν από 21.12.2010 Παρελθόν στη Βρετανία η Βιομετρική Ταυτότητα – Κάρτα Πολίτη το χρονοδιάγραμμα ψηφιοποίησης του Ελληνικού Λαού έως 30.06.2012 έχει ήδη υλοποιηθεί στο Γραφείο Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης Θεόδωρου Πάγκαλου διορισθέντα από τον Πρωθυπουργό κατά παράβαση του άρθρου 81 παρ.1 Συντάγματος που περιορίζει την κατάληψης της θέσης αυτής μόνο από Υπουργούς της Κυβέρνησης.
To χρονοδιάγραμμα υλοποίησης της δράσης Τεχνολογιών Πληροφορικής & Επικοινωνιών (ΤΠΕ) ΚΑΡΤΑ ΠΟΛΙΤΗ έχει ως εξής:
Ο σχεδιασμός προβλέπει τη σύμπραξη 2 Υπουργείων για την υλοποίηση του:
1. του Υπουργείου Εσωτερικών, Αποκέντρωσης & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης (ΥΠ.ΕΣ.Α.Η.Δ.) από 10.08.2010 έως 30.06.2011 &
2. του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη (ΥΠ.ΠΡΟ.ΠΟ.) από 01.07.2011 το αργότερο έως 30.09.2011
Το δίμηνο από 01.10.2011 έως 30.11.2011 είναι κενό προγραμματισμού
(Αυτό το διάστημα πρέπει να αναμένουμε καταιγισμό προπαγάνδας από τα ΜΜΕ για την χρήση της νέας ταυτότητας με το αζημίωτο, αφότου πρώτα εγκριθεί σχετικό κονδύλι για την προβολή της κάρτας)
Από 01.12.2011 έως 30.06.2012 διατίθεται η Κάρτα Πολίτη στον Ελληνικό Λαό με την υποχρεωτική αντικατάσταση της αστυνομικής του ταυτότητας & ολοκληρώνεται η αποστολή του Πρωθυπουργού & της Κυβέρνησης του για ψηφιοποίηση του πληθυσμού της χώρας, όπως & άλλων κυβερνήσεων σε άλλες χώρες ενόψει της προαναγγελθείσας από τον Πρωθυπουργό Παγκόσμιας Διακυβέρνησης.
Τι έχει ήδη λάβει χώρα;
Η υπ’ αριθμόν 1503/18.08.2010 Απόφαση Ένταξης Πράξης με τίτλο «Ανάπτυξη Οδικού Χάρτη για την εισαγωγή της Κάρτας Πολίτη» στους άξονες 10, 11, 12 για τις 8 Περιφέρειες σύγκλισης, για τις 3 Περιφέρειες σταδιακής εξόδου και για τις 2 Περιφέρειες σταδιακής εισόδου αντίστοιχα, του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Διοικητική Μεταρρύθμιση 2007-2013», με κωδικό Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος (ΟΠΣ) «296542» του Ειδικού Γραμματέα για τη Διοικητική Μεταρρύθμιση του ΥΠ.ΕΣ.Α.Η.Δ. Καθηγητή του Τμήματος Μηχανικών Πληροφοριακών & Επικοινωνιακών Συστημάτων Πανεπιστημίου Αιγαίου Στέφανου Γκρίτζαλη
Ψηφιοποίηση Ελληνικού Πληθυσμού
Η υπ’ αριθμόν 3674/25.11.2010 Απόφαση με θέμα Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την επιλογή αναδόχου υλοποίησης του έργου με τίτλο «Ανάπτυξη Οδικού Χάρτη για την εισαγωγή της Κάρτας Πολίτη» σύμφωνα με τις διατάξεις του π.δ. 4/2002 «Εκτέλεση ενεργειών τεχνικής βοήθειας – στήριξης και διαχείριση των αντίστοιχων πόρων» (ΦΕΚ 3/Α/14-1-2002) του Ειδικού Γραμματέα για τη Διοικητική Μεταρρύθμιση του ΥΠ.ΕΣ.Α.Η.Δ. Καθηγητή Στέφανου Γκρίτζαλη
Διαύγεια
Ολοκλήρωση της Δημόσιας Διαβούλευσης για τη βέλτιστη αξιοποίηση της Κάρτας Πολίτη στις 12.12.2010 Δημόσια Διαβούλευση για Κάρτα Πολίτη
Τι ακολουθεί;
Πιλοτική εφαρμογή για τους μετανάστες “Κάρτα μετανάστη” (έως 30.04.2011)
Πολιτικός Υπεύθυνος για την υλοποίηση εμφανίζεται στο Master Plan ο πρώην Γενικός Γραμματέας Μεταναστευτικής Πολιτικής & νυν Γενικός Γραμματέας Πληθυσμού & Κοινωνικής Συνοχής μετά τη μετονομασία της Γενικής Γραμματείας του ΥΠ.ΕΣ.Α.Η.Δ. με το άρθρο 2 παρ.1γ)αα) του Π.Δ. 96 Σύσταση Υπουργείου Θαλάσσιων Υποθέσεων, Νήσων και Αλιείας, καθορισμός των αρμοδιοτήτων του και ανακατανομή αρμοδιοτήτων των Υπουργείων (ΦΕΚ Α’ 170/28.09.2010) Ανδρέας Τάκης
ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΚΥΠΤΟΥΝ:
– Οι αλλοδαποί χωρών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης ταυτοποιούνται με τα εθνικά τους δελτία ταυτότητας & διαβατήρια βάσει Ευρωπαϊκού Κοινοτικού Δικαίου
-Ταυτοποίηση των εκατομμυρίων μη νομιμοποιηθέντων λαθρομεταναστών
ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΤΡΙΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΕΠΙΛΕΓΟΝΤΑΙ ΩΣ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ;
Διότι η πλειοψηφία αυτών είναι λαθρομετανάστες νομιμοποιηθέντες ή μη από υπανάπτυκτες πρώην κομμουνιστικές ή μουσουλμανικές χώρες που ούτε διαθέτουν χριστιανική καλλιέργεια για την αποκαλυπτική ερμηνεία των εξελίξεων ούτε έχουν αγωνιστική εμπειρία κινημάτων ανθρωπίνων δικαιωμάτων των πολιτών των ανεπτυγμένων κοινωνιών
Διότι είναι οι πλέον χειραγωγήσιμοι αφού σε περίπτωση αντίρρησης, θα απελαθούν
Διότι είναι απαραίτητο να υπάρχει ήδη έτοιμο εργατικό δυναμικό προς αντικατάσταση των Ελλήνων πολιτών, που θα αρνηθούν την Κάρτα Πολίτη
– Εκκαθάριση μητρώων & Υποδομή Δημόσιου Κλειδιού / Public Key Infrastructure (PKI) έως 30.06.2011
Πολιτικός υπεύθυνος για την υλοποίηση ο Καθηγητής Στέφανος Γκρίτζαλης
– Παραγωγή & προσωποποίηση κάρτας (από 01.07.2011 το αργότερο έως 30.09.2011) από ΥΠ.ΠΡΟ.ΠΟ.
– Διάθεση κάρτας στους πολίτες (από 01.12.2011 έως 30.06.2012)
ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΑΛΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΠΡΟΣΦΥΓΗΣ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΑΝΤΙΦΡΟΝΟΥΝΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ:
ΑΥΞΗΣΗ 23% ΤΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
(μόνο των πολιτών & όχι φυσικών/νομικών προσώπων με έμμισθους δικηγόρους)
Με την υπ’ αριθμόν 1100/24.06.2010 Πολυγραφημένη Υπουργική Εγκύκλιο (ΠΟΛ) με θέμα Κοινοποίηση των διατάξεων των άρθρων 59, 60, 61, 62, 63 και 81 του ν.3842/23.4.2010 (ΦΕΚ 58Α) «αποκατάσταση φορολογικής δικαιοσύνης, αντιμετώπιση της φοροδιαφυγής και άλλες διατάξεις» του Υπουργού Οικονομικών Γεώργιου Παπακωνσταντίνου επιβάλλεται Φόρος Προστιθέμενης Αξίας (ΦΠΑ) 23% στις υπηρεσίες των άμισθων (ελεύθερων επαγγελματιών ως προς τη φορολόγηση τους) δικηγόρων καθιστώντας απαγορευτική την άσκηση του δικαιώματος στην παροχή έννομης προστασίας του πολίτη του άρθρου 20 του Συντάγματος (αίτηση ακυρώσεως κατά της εγκυκλίου ως κανονιστικής, διότι επιβάλλει ΦΠΑ μόνο στους άμισθους δικηγόρους & όχι στους με πάγια αντιμισθία (μισθωτούς ως προς τη φορολόγηση τους) δικηγόρους συζητήθηκε στις 01.12.2010 στην 7μελή σύνθεση του Β’ Τμήματος του Συμβουλίου της Επικρατείας (ΣτΕ) & αναμένεται απόφαση)
ΑΥΞΗΣΗ 50% ΤΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΒΟΛΟΥ ΑΙΤΗΣΕΩΣ ΑΚΥΡΩΣΕΩΣ & 100% ΤΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΒΟΛΟΥ ΑΙΤΗΣΕΩΣ ΑΝΑΣΤΟΛΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΕΩΣ ΣΤΟ ΣτΕ
(μόνο των αντιδίκων του Δημοσίου, αφού το Δημόσιο απαλλάσσεται των παραβόλων)
Με το άρθρο 8 του Ν. 3900 Εξορθολογισμός διαδικασιών και επιτάχυνση της διοικητικής δίκης και άλλες διατάξεις (ΦΕΚ Α’ 213/17.12.2010) το κόστος του παραβόλου αιτήσεως ακυρώσεως αυξάνεται από τα 100 ευρώ στα 150 ευρώ & το κόστος του παραβόλου αιτήσεως αναστολής εκτελέσεως από τα 50 ευρώ στα 100 ευρώ
ΑΥΞΗΣΗ 1000% ΤΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΒΟΛΟΥ ΜΗΝΥΣΕΩΣ & 500% ΤΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΒΟΛΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ
(τεχνητή μείωση δεικτών εγκληματικότητας λόγω χρηματικής αδυναμίας παθόντων για μήνυση)
Με την υπ’ αριθμόν 123827/23.12.2010 Κοινή Υπουργική Απόφαση με Θέμα: «Αναπροσαρμογή του παραβόλου μήνυσης, του τέλους πολιτικής αγωγής και των δικαστικών εξόδων ποινικής διαδικασίας» (ΦΕΚ Β’ 1991/23.12.2010) το κόστος του παραβόλου μηνύσεως αυξάνεται από τα 10 ευρώ στα 100 ευρώ & το κόστος του παραβόλου πολιτικής αγωγής αυξάνεται από τα 10 ευρώ σε 50 ευρώ από 23.01.2011.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

What’s this?

You are currently reading Η απροκάλυπτη προσπάθεια ξεπουλήματος της Ελλάδας, της εξαθλίωσης των γηγενών και του ελέγχου των αντιδράσεων βρίσκει ένα ακόμα εργαλείο ελέγχου μέσω των «ρουφιανοκαρτών» at ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ.

meta

Αρέσει σε %d bloggers: